Fiskesøer / Nordjylland

Teglværkssøen Fiskepark (lukket)


Søen er desværre lukket.
Teglværkssøen er en 10.000 m2 stor sø og fiskepark, beliggende godt 2 km øst for Hadsunds Centrum, og 200 m. vest for Visborg i Mariagerfjord Kommune. Søen er en tidligere lergrav.

Der bliver jævnligt udsat regnbueørreder op til 7 kg. I 2016 vil der også blive udsat kildeørreder, guld-ørreder, tigerørreder og bækørreder.

I fiskeparken findes der toiletvogn, rensebord, orme-automat (20kr), grill, borde/bænke, skraldespande og en skurvogn hvis det regner.

Søen skiftede ejer, 1 december 2015, og der er iværksat en stor oprydning/trimning rundt om søen, og de fleste træer bliver væltet, og grøde/siv bliver fjernet. Dette forventes færdigt omkring maj 2016. Allerede nu, er der lavet masser af nye pladser, også så fluefiskere kan være her.Teglværkssøen Fiskepark (lukket)
Alsvej 71-73
9560 Hadsund
Tlf.: 27508405
Facebook

Priser
2 timer: 80 Kroner
3 timer: 100 Kroner
4 timer: 120 Kroner
6 timer: 150 Kroner
8 timer: 180 Kroner
10 timer: 200 Kroner
12 timer: 220 Kroner
Ekstra time: 30 Kroner
(børn fra 3-12 år, halv pris)

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Åbningstider
Åbent fra 6.00 – 22.00.
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Teglværkssøen Fiskepark (lukket), er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (9 votes cast)

5 kommentarer

 1. Lasse Pedersen siger:

  Søen egner sig ikke til fluefiskeri. Da den er meget tilgroet. Lidt kedelig omgivelser og desværre meget få steder rund om søen for man faktisk kan kommer til at fiske. Dog har de fisk vi har fået med hjem været meget flotte

 2. Jens Nielsen siger:

  Godt sted. Man ka stå i fred. Fik 4 pæne fisk i dag.

 3. Ruben kruse siger:

  Virkelig dårlig fiskevand. Der ingen liv i søen. For meget bundgræs. 15 mennesker fiskede og ikke en fangede noget. Prøvede 4 dage itræk uden held. Så heller ingen ejer på nogle tidpunkter. Mon de har dårlig samvittighed eller for travlt med andre gøremål som de driver.

 4. Matthias siger:

  Det kan godt være der er aktive fisk der springe med de bider ikke på en skid, mig og min ven har prøvet alting og der er aldrig nogle bid og heller ikke plads til fluefiskeri

 5. Mathias siger:

  Virkelig dårlig sø man kan ikke fiske fordi der er fyldt med planter havde betalt for 3 timer men efter 2 timer tog jeg hjem fordi man ikke kunne få sit blink op uden grøde

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*