Fiskesøer / Nordjylland

St. Restrup Fiskesø


St. Restrup fiskesø er en hyggelig put & take sø beliggende mellem Nibe og Aalborg.

Ved søen findes der borde og bænke, rensebord, samt adgang til toilet.St. Restrup Fiskesø
Nibevej 427, St. Restrup
9240 Nibe
Tlf.: 98341314

Priser
2 timer 80 kr.
4 timer 150 kr.
8 timer 250 kr.

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos St. Restrup Fiskesø, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (13 votes cast)

15 kommentarer

 1. Nicolai siger:

  Der var så meget tang i vandet, at det var komplet umuligt at fiske – vi fik dog pengene tilbage efter at have fundet en mand på grunden ved siden af, der havde noget at gøre med stedet. Der var ingen tlf.nr. e.l. på stedet.

 2. kasper siger:

  rigtig god sø vi har fanget fisk vejr gang 😀

 3. Jens siger:

  For meget tang i søen. Men der er mange fisk i vandet, dog rimelig små fisk. De vejer altid omkring 0,5 kilo.

 4. Jesper Holm siger:

  Meget tang. Fik dog en enkelt fisk på knap 1 kg med hjem

 5. Lars siger:

  Grunden til det meget “tang” er fordi at søen er så lavvandet, det er ikke en sø som anbefales til sommerfiskeri. Men det er en rigtig god sø når først det grønne er væk. Har selv fundet rigtig mange fisk der flere gange.

 6. kim chtistensen siger:

  Det en helt super fiskesø der er en del grøde men for hykkens skyld er den perfekt og altid masser af fisk

 7. Anders siger:

  Ja der var engang hvor den blev renset 2 gange om året men nu er det som om den nye ejer ikke gider den mere har ikke oplevet at der er mere end 12-13 fisk i søen. Kan huske tilbage i 2000 hvor den gamle ejer havde den der kunne man altid komme hjem med fisk og der var nok af dem…… Og priserne ja har altid været vant til 2 timer var 50kr 4 timer 70kr og 8 timer 120kr men nu er 2 timer 70kr 4timer 100 og 8 timer 150 kr…. Ikke en sø jeg tager til mere pga. Dårlig vedligehold og udsætning af fisk

 8. Ministeren siger:

  ADVARSEL: fiskene bliver fodret for fulde skrald! Godt man fik pilket 4 stk, så man ikke føler sig helt snydt!

 9. Tom siger:

  Ja jeg har da aldrig prøvet noget ligende fiskene svømmer. Lige forbi maddingen uden at bide på, efter 2 timer og ingen fangst gad jeg ikke mere, + der kan kun fiskes i den ene ende af søen, da den anden er tilgroet af planter!!!

 10. Ina Larsen siger:

  Hvor er det da skuffende at se, hvordan en ellers god fiskepark gå o forfald.. Vi er kommet der i flere år, men har haft en pause på 6 år.. tog derud i dag .. Det var som at fiske på en våd græsplæne.. alt det græs i bunden, var der ikke for 6 år siden,der blev den holdt af de gamle ejere Peter og Jens… Vandstanden over græsset i bunden er velegnet til fladfisk 🙁 Kan absolut ikke anbefales mere.. ØV

 11. Esben siger:

  Har ikke den bedste oplevelse i denne sø den er fyldt med planter i hele søen som gør at det er meget træls at fiske i søen. Har heller ikke set noget der minder om liv i den. Ikke en eneste fisk er set springe.

 12. Adam siger:

  For meget tang i søen (som i øvrigt var ret beskidt), hvilket vanskeliggør fiskningen..! Kun få fisk at se i søen..
  Absolut ikke et sted jeg vil anbefale!!

 13. Andreas siger:

  Fangede 2 stk i dag på 2 timer. flotte fisk og fornuftige forhold.

 14. Torben pedersen siger:

  Hej jeg ville lige høre dig om du moske kente en put and take sø man kunne foragte hilsen torben

 15. Søren siger:

  Hele søen var groet til i bunden, gamle grene var strøet rundt i både vand og på land, antikke hvide havemøbler var ved at synke i jorden, og dem som svømmede rundt i vandet bar præg af at have været der længe. Selve kontoret hvor man betalte var gået i forfald, lugtede af råddenskab og svamp. De bænke som var sat op til gæsterne var rådne og dækket i grøn alge ligesom søen var i andemad. Toilet forhold samt en skraldespand vil jeg slet ikke komme ind på, – adddd! Pakrings pladsen var flot og brugbar som det eneste!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*