Ny hjemmeside

Velkommen til den nye hjemmeside. Hjemmesiden har fået en kraftig overhaling, efter at have ligget lidt stille i nogle år.

Fiskesøerdanmark.dk byder på et nyt flot design, som kan ses på både computer, tablets og smartphones. Ideen er at du som læser altid skal kunne tilgå informationen her på hjemmesiden, og finde den nærmeste fiskesø, selvom du ikke sidder hjemme ved computen.

Hjemmesiden vil også i højere grad end den gamle, lægge op til brugerinvolvering. Der er kommet en ny annmeldelsesfunktion, hvor du skal være velkommen til at dele dine oplevelser ved fiskesøen, til de øvrige læsere. I en fase 2 vil der komme et forum, hvor lystfiskere kan debattere fiskesøer, fangstmetoder, fiskegrej og meget mere.

Vores store liste over danske fiskesøer og put and takes er blevet opdateret. Lukkede fiskesøer er fjernet, og nye er kommet til. Målet er at have den komplette oversigt over fiskesøer i Danmark.

Skulle der være forkerte oplysninger, mangle en sø eller være dukket en by op, må du meget gerne skrive til os, så vi kan få ajourført hjemmesiden.

Ris, ros og forslag til forbedringer modtages også gerne.

Ellers ønskes du god fornøjelse på det nye fiskesøerdanmark.dk

Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler