Fiskekonkurrence

Herning Fiskepark – Hold konkurrence i samarbejde med Fangstgaranti

20. Juni 2015 afholder Herning Fiskepark hold konkurrence i samarbejde med TV-programmet Fangstgaranti.

For dem der følger med i fiskeprogrammet Fangstgaranti på TV/MIDT-VEST, er der godt nyt igen. For andet år i træk, afholder Fangstgaranti en fiskekonkurrence i samarbejde med en Put and Take sø. Sidste år var det Tusagaard, som var vært, mens det i år er Herning Fiskepark, som inviterer til hold konkurrence.

Hold konkurrence

Konkurrencen er en hold konkurrence, hvor man tilmelder sig med tre deltagere pr. hold. Holdene kan fiskenefter ørreder eller stør, og der vil være præmier for de største fisk, samt præmie for samlet fangst. I skrivende stund er der en samlet præmiesum på ca. 10.000 kr.

20/6-2015 fra 8.00-15.00

Fiskekonkurrencen afholdes hos Hernig Fiskepark, fra kl. 8.00-15.00 i ny sø. Prisen for deltagelse er 250,- pr. deltager. 

Læs mere om konkurrencen og tilmeld dig her!

Fangstgarantis Facebook-side

Kom på TV med Fangstgaranti

Fangstgaranti er et populært fiskeprogram, som kører på den regionale station TV/MIDT-VEST. Her følger vi værten Morten, samt en eller flere fiskeeksperter, der er på jagt efter en given type fisk. 

Fangstgaranti deltager i konkurrencen, med drømmeholdet Morten, Lars-Bo og Frank, men kan ikke vinde præmierne.

Ved deltagelse i fiskekonkurrencen ved Herning Fiskepark, forpligter deltagerne sig at lade sig interviewe, hvis Fangsgaranti ønsker dette.

Læs mere om Fangstgaranti her, og se nogle af de tidligere afsnit.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Herning Fiskepark - Hold konkurrence i samarbejde med Fangstgaranti, 4.0 out of 5 based on 1 rating

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*